Bedrijfsarrangementen

Life4Balance biedt, middels een online leefstijl programma aangevuld met persoonlijke online of lokale begeleiding, alle relevante handvatten om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor zal iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven kunnen behalen.

line

Tevens wil LIFE4BALANCE dat het programma bijdraagt aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd. Beschikbaar op iedere plaats en voor ieders budget. Door de verschillende begeleidingsprogramma’s en begeleidingsniveau ’s is LIFE4BALANCE Begeleiding beschikbaar voor iedereen en in te zetten gedurende iedere fase van het leven.

Dit concept wordt vooral ingezet in het bedrijfsleven. Het pakket kan na behoefte worden ingevuld. Door middel van een presentatie wordt het concept uitgelegd aan de medewerkers. De pijlers beweging, voeding en mentale fitheid komen terug in dit verhaal. Zowel in de praktijk, doormiddel van workshops en een op een gesprekken, als de online coaching waardoor er snel gecommuniceerd kan worden met medewerkers.

Zowel op locatie bij Life4Balance in Enschede, als in het bedrijf zelf kan dit concept draaien. Vraag naar de mogelijkheden die Life4Balance uw medewerkers kan aanbieden.