Bedrijfsarrangementen

Vitale medewerkers binnen jouw bedrijf! 

line

Life4Balance biedt, middels een online leefstijl programma aangevuld met persoonlijke online of lokale begeleiding, alle relevante handvatten om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor gaat iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven behalen!

Wij zorgen ervoor dat het programma bijdraagt aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd.

 

Beschikbaar op iedere plaats &
voor ieders budget

Door de verschillende begeleidingsprogramma’s en begeleidingsniveau ’s is onze begeleiding beschikbaar voor iedereen en in te zetten gedurende iedere fase van het leven.

Een arrangement wordt vooral ingezet in het bedrijfsleven. Het pakket kan na behoefte worden ingevuld. Door middel van een presentatie wordt het concept uitgelegd aan de medewerkers. De pijlers beweging, voeding en mentale fitheid komen terug in dit verhaal. Zowel in de praktijk, doormiddel van workshops en een op een gesprekken, als de online coaching waardoor er snel gecommuniceerd kan worden met medewerkers.

Zowel bij Life4Balance in Enschede, als in het bedrijf zelf bieden wij de arrangementen aan. Vraag naar de mogelijkheden die Life4Balance jouw medewerkers kan aanbieden.