Gezonde Leefstijl Workshop

line

Zou u het ook fijn vinden om u geestelijk en lichamelijk helemaal in balans te voelen? Door de snelheid van leven van de laatste jaren raken steeds meer mensen uit balans. Burn-out en overgewicht zijn enkele van de aanwijsbare gevolgen hiervan. Om dit te voorkomen en “je lekker in je vel” en fit te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

Maar wat is een verantwoorde leefstijl?
Iedereen weet natuurlijk wel dat gezond eten en bewegen belangrijk zijn maar feit is ook dat iedere persoon anders is. Als Personal Trainers en LifeStyle Coach willen wij u graag een “proeverij” aanbieden op het gebied van Personal Training/Beweging, Voeding en Coaching.  “Gezonde Levensstijl” is een workshop van 1,5 uur, waarbij u bewust wordt van de ingrediënten van een gezonde actieve leefstijl.

De workshop wordt op een enthousiaste manier met u gedeeld. Daarnaast worden er gezonde wijnen geschonken en kunt u genieten van een aantal tapas die bereid zijn met biologische producten. Naast een leerzame workshop, zijn ontspanning en gezelligheid dan ook belangrijke elementen in deze workshop.  Laat u verassen door een inspirerende workshop om in een korte tijd kennis te maken met een gezonde levensstijl.

De workshop kan worden aangevuld door zowel inwendig als uitwendig aandacht te schenken aan ons lichaam. Dit doormiddel van visagie en fotografie. Life4Balance biedt dit aan in het bedrijfsleven of overige groepen.

Voor eventuele vragen over een gezonde leefstijl workshop kunt u het contactformulier invullen:

Contactformulier