Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/life4b01/domains/life4balance.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/life4b01/domains/life4balance.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/life4b01/domains/life4balance.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/life4b01/domains/life4balance.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Over ons - Life4Balance

Welkom bij Life4Balance!

line

Life4Balance Studio

Wij heten je van harte welkom bij Life4Balance. Onze studio is gevestigd in het centrum van Enschede aan De Kuipersdijk 188: gemakkelijk te bereiken en gratis parkeren. 

Wij richten ons op een gezonde levensstijl, hierbij denkend aan de pijlers beweging, voeding en mentale fitheid. De studio beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om kwalitatief en doelgericht aan uw doel te werken. De juiste materialen, trainingsruimtes en lounge ruimte. 

Ons pand is sfeervol en overzichtelijk. De kleinschaligheid zorgt er al snel voor dat jij je snel thuis voelt. De trainingen worden zowel binnen als buiten gegeven door enthousiaste trainers. Je bent altijd welkom om kennis te maken met de vele mogelijkheden die wij bieden! Maak hieronder kennis met onze trainers.

Marc Keur & Marloes Olde Achterhuis Life4Balance

Missie

Life4Balance staat voor het zoeken naar een goede balans in het leven door middel van beweging, voeding en mentale fitheid. Dit gebeurt door een gedreven team van trainers, die met veel enthousiasme, vertrouwen, begrip, creativiteit, betrokkenheid, eerlijkheid en oog voor detail en houding, voor jou klaar staan.

Het is ons doel om samen met jou, jouw persoonlijke doelen te behalen op het gebied van sport en gezondheid. In een vertrouwde en veilige omgeving, luisteren wij goed naar onze klant, zodat wij gepaste kwaliteit kunnen leveren. Door ons brede netwerk kunnen wij medische assistentie in schakelen, zodat we de kwaliteit waarborgen bij onze trainingsprogramma’s.

Life4Balance zoekt altijd naar mogelijkheden om jouw doel te behalen!
Wij zijn er klaar voor om samen met jou de uitdaging aan te gaan … jij ook?

Trainer

Marloes Olde Agterhuis

Marloes is de oprichtster van Life4Balance. Door haar grote passie voor sport en gezondheid, is zij afgestudeerd op het CIOS sportmanagement en heeft zij haar nodige ervaring opgedaan als Gediplomeerd NASM Personal trainer, MARK Leefstijlcoach en BGN Voedingsdeskundige. Dit heeft ertoe geleid dat ze haar eigen bedrijf is gestart; Life4Balance. Haar doel is om iedereen die ze ontmoet te laten inzien hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl te hanteren. 

Van jongs af aan heeft ze veel ervaring opgedaan als Personal Trainer en Voedingsdeskundige. Doordat ze op jonge leeftijd (20) te maken kreeg met diabetes type 1, is ze erachter gekomen dat naast beweging en voeding, ook mentale fitheid van groot belang is. Ons gedrag, onze gedachten en emoties kunnen veel invloed hebben op ons lichaam en onze gezondheid. Zo zijn de pijlers van Life4Balance ontstaan: beweging, voeding & mentale fitheid. 

Naast de vele opleidingen en cursussen, (o.a. basiscursus crossfit, kettlebell, functional moves) is ze zelf ook verschillende uitdagingen aangegaan zoals halve marathons, obstacel runs Mudmaster en Strongmanrun, achtste triatlon, voor de Bas van de Goor foundation de marathon van New York gelopen, Stichting ééndiabetes als model gestaan voor een kalender, krachttrainingen mogen volgen bij topkrachtspecialist Hans Kroon.

Marloes is ervan overtuigd dat je meer kan dan dat je zelf denkt:
You are your own limit!

Graag biedt ze jou gerichte handvaten aan,
zodat jij je eigen weg verder kunt uitstippelen!

Marc Keur Life4Balance

Trainer

Marc Keur

Marc is sinds 2020 trainer bij Life4Balance. De 30-jarige sportieveling is al van kinds af aan met sport bezig. Het begon ooit met voetballen en op zijn zestiende belande Marc in de fitnesswereld. Toen nog een hobby en sinds 2017 heeft hij hier zijn werk van gemaakt. Hij rondde de opleiding tot Personal Trainer af en kon zo van zijn passie werk maken!

De enthousiaste trainer is bevlogen en leergierig als het gaat om fitness. Hij heeft dan ook diverse opleidingen gevolgd om mensen nog beter te kunnen begeleiden. Bij Marc ben jij dus aan het juiste adres voor begeleiding op het gebied van trainen én voeding.

Bij Life4Balance begeleidt Marc onder andere diverse groepslessen, waaronder Boks & Core. Kickboksen is naast fitness en hardlopen ook één van zijn eigen favoriete sporten. Met veel kennis, ervaring en enthousiasme verzorgt hij deze les op de donderdagavond.

Marc kijkt er naar uit om ook jou te verwelkomen bij één van de vele groepslessen die we te bieden hebben. 

Recensies

10
Richelle | 25 januari 2018

Hallo allemaal, ik ben Richelle en sport nu 3 jaar met heel veel plezier bij life4balance.
Ik was opzoek naar een kleinschalige sportschool waarbij ik werd uitgedaagd, dit heb ik zeker gevonden bij Marloes. Omdat je traint in kleine groepen heb je meer persoonlijke begeleiding en kun je trainen op je eigen niveau, dat is iets wat mij erg aanspreekt. Als je afwezig bent, word je echt gemist en krijg je vaak van life4balance een klein berichtje waarom je er niet bent, dat geeft mij de zogenoemde “stok achter de deur”. Ook heb in 3 jaar nog nooit dezelfde les gehad, de variatie is erg groot en dat geld voor mij dat het leuk en uitdagend maakt. Plus daarbij elke week ergens anders spierpijn ;) Naast het sporten kun je er ook terecht voor je voeding , hier heb ik met succes gebruik van gemaakt. Omdat alles op 1 plek zit zijn de lijntjes kort en blijven de trainers je elke week opnieuw stimuleren en motiveren om jou persoonlijke doelen te behalen!