Over ons, welkom bij Life4Balance!

line

STUDIO Life4Balance

Wij heten u van harte welkom bij Life4Balance. De studio is gevestigd in het centrum van Enschede aan De Kuipersdijk 188, die gemakkelijk te bereiken is. Wij richten ons op een gezonde levensstijl, hierbij denkend aan de pijlers beweging, voeding en mentale fitheid.

De studio beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om kwalitatief en doelgericht aan uw doel te werken. De juiste materialen, trainingsruimtes en lounge ruimte. Ons pand is sfeervol en overzichtelijk.

De kleinschaligheid zorgt er al snel voor dat u uw snel thuis voelt. De trainingen worden zowel binnen als buiten gegeven door enthousiaste trainers. U kunt kosteloos parkeren naast ons pand. 

U bent altijd welkom om kennis te maken met de vele mogelijkhedenheden die wij aanbieden bij Life4Balance! Maak hieronder kennis met onze trainers.

Missie

Life4Balance staat voor het zoeken naar een goede balans in het leven door middel van beweging, voeding en mentale fitheid. Dit gebeurt door een gedreven team van trainers, die met veel enthousiasme, vertrouwen, begrip, creativiteit, betrokkenheid, eerlijkheid en oog voor detail en houding, voor uw klaar staan. Het is ons doel om samen met u, uw persoonlijke doelen te behalen op het gebied van sport en gezondheid. In een vertrouwde en veilige omgeving, luisteren wij goed naar onze klant, zodat wij gepaste kwaliteit kunnen leveren. Door ons brede netwerk kunnen wij medische assistentie in schakelen, zodat we de kwaliteit waarborgen bij onze trainingsprogramma’s. Life4Balance zoekt altijd naar mogelijkheden om uw doel te behalen!

 

Wij zijn er klaar voor om samen met u de uitdaging aan te gaan… u ook?

Trainers

Marloes Olde Agterhuis

Marloes Olde Agterhuis is de oprichtster van Life4Balance. Door haar grote passie voor sport en gezondheid, is zij afgestudeerd op het CIOS sportmanagement en heeft zij haar nodige ervaring opgedaan als Gediplomeerd NASM Personal trainer, MARK Leefstijl coach en BGN Voedingsdeskundige. Dit heeft er toegeleid dat ze haar eigen bedrijf is gestart; Life4Balance. Haar doel is om iedereen die ze ontmoet te laten inzien hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl te hanteren.  

Van jongs af aan heeft ze veel ervaring opgedaan als Personal Trainer en Voedingsdeskundige. Doordat ze op jonge leeftijd (20) te maken kreeg met diabetes type 1, is ze erachter gekomen dat naast beweging en voeding, ook mentale fitheid van groot belang is. Ons gedrag, onze gedachten en emoties kunnen veel invloed hebben op ons lichaam en onze gezondheid. Zo zijn de pijlers van Life4Balance ontstaan; beweging, voeding en mentale fitheid.

Naast de vele opleidingen en cursussen, (o.a. basiscursus crossfit /kettlebell/ functional moves) is ze zelf ook verschillende uitdagingen aangegaan zoals: halve marathons, obstacel runs Mudmaster en Strongmanrun, achtste triathlon, voor de Bas van de Goor foundation de marathon van New York gelopen, Stichting eendiabetes als model gestaan voor een kalender, krachttrainingen mogen volgen bij top krachtspecialist Hans Kroon. 

Ze is ervan overtuigd dat je meer kan dan dat je zelf denkt. “you are your own limit” Graag biedt ze jou gerichte handvaten aan, zodat jij je eigen weg verder kunt uitstippelen!

 

Hans Hidding

Hans Hidding is sinds 01 november 2017 trainer bij Life4Balance. Met een enorme passie begeleid hij de mensen in de verschillende small group trainingen bij Life4Balance. Hij is 100 % gefocust op het coachen en motiveren, zodat je samen met hem naar jouw doel toe werkt.  

Door jong actief te zijn met verschillende sporten, zoals Amstel gold race, Bastenaken luik, vele hardloop wedstrijden en zijn interesse in krachttraining, was een basis al snel gelegd. Door deze basis te versterken heeft hij zijn kennis verbreed met de opleiding Fitvak A en verschillende cursussen zoals Kettlebel trainer en basiscursus Crossfit. 

Zijn trainingen zijn uitdagend en variërend. Ook voedingstips worden vaak aangehaald tijdens de trainingen. Door zijn open houding voelen de sporters zich al snel op hun gemak. En dat is een voorwaarde om samen iets te kunnen  bereiken! 
Hans staat klaar om het beste in je naar boven te halen!