Small Group Training

De voordelen van een Personal Trainer én de voordelen van samen trainen! 

line

Wat houdt dit in?

Small Group Training is een goede workout om je lichaam naar een hoger level te brengen. De trainingen zijn verdeeld in conditie en kracht óf een combi van deze twee. Op deze manier is een Small Group Training geschikt voor allerlei doelen. Of het nu gaat om afvallen, figuurverbetering, je conditie verbeteren, sterker worden, meer uitdaging in training, grenzen verleggen of je houding verbeteren.

Je ervaart tijdens de Small Group Training de voordelen van Personal Training én de voordelen van het samen trainen. De groep waarin je traint is nooit groter dan maximaal acht personen. 

Hieronder vind je een overzicht van ons totale aanbod Small Group Trainingen. Onderaan de pagina vind je het lesrooster. 

Life4Balance Studio Enschede

DE TRAININGEN

Trainen dient functioneel te zijn en in dienst te staan van het dagelijks functioneren. Voor iedereen is het dagelijks functioneren verschillend, toch is er een dwarsdoorsnee van dagelijks gebruikte beweegpatronen en basisvoorwaarden. Rompstijfheid, staan en gaan, Squat, Deadlift, Duwen & Trekken. Het verbeteren van rompstijfheid en het oefenen/trainen van deze beweegpatronen geeft op ieder niveau een verhoging van kwaliteit van leven. Oók voor prestatiegericht sporten.

Onze Small Group Training staan allemaal in dienst van het trainen hiervan en dus jouw kwaliteit van leven verbeteren!

INTRO

Wij vinden het belangrijk dat alle deelnemers die mee doen aan onze lessen, eerst kennis hebben gemaakt met de basisoefeningen.

In deze 30 minuten intro les leer je de basistechniek van de veel voorkomende bewegingen. Op een rustig tempo wordt de techniek uitgelegd en samen uitgeprobeerd.

 

Deze intro les doen we regelmatig, op basis van het aantal geïnteresseerden. Laat het ons weten als jij ook wilt deelnemen!

 

FULL POWER

Deze training staat voor 45 minuten krachttraining. De warming-up bereid je voor op wat komen gaat in het kracht gedeelte. Er wordt gewerkt met verschillende materialen en trainingsopzet om jezelf uit te dagen.

Je krijgt een Full Body Work Out. Dit betekent dat de grote spiergroepen aan bod komen in een hoog tempo, waarbij de weerstand telkens verhoogd wordt.


SPLIT POWER

Deze training is gericht op óf het onder- óf het bovenlichaam. Het is een heerlijke krachttraining die uit verschillende sets bestaat. Het tempo tijdens deze training ligt lager. Daardoor is er nog meer aandacht voor de juiste technieken en speelt herstel tijdens de sets een belangrijke rol.

WOW

Workout of the Week! Een wekelijks variërende training, wat goed werkt op de motivatie van jou als sporter.

De WOW! is zeer geschikt als prestatie verbeterende les. Dit wordt aangeboden in een circuit training. Je kunt je eigen tempo hierin bepalen.

 

L4B WOD

Crossfit, maar dan Life4Balance Style! Een workout die je maximaal uitdaagt op verschillende manieren. Soms op tijd, soms op herhalingen, soms op gewicht … hoe dan ook is dit een training met een competitie-element! Strijd met jezelf én met je medesporters!

Hoe competitief ben jij? Doe ook een keer mee en noteer ook jouw resultaat op het bord in de Life4Balance Studio!

FULL BODY

 

Een training die jou uitdaagt in zowel kracht als conditie. We spelen met de weerstand én de snelheid. Hiervoor gebruiken we materialen en ook jouw eigen lichaamsgewicht.

 

Door deze afwisselende les blijft het keer op keer een uitdaging. Dit zorgt gegarandeerd voor een voldaan gevoel na de training!

 

BOKS & CORE 

 

Op onze eigen bokszakken in de Life4Balance Studio trainen we driekwartier, gecombineerd met een coretraining.

 

Bij de bokstraining draait het allemaal om trap- en stootcombinaties, in hoog tempo, op de bokszak. Niet alleen zo hard mogelijk meppen, maar juist met de juiste techniek en op een lekker ritmisch tempo bezig zijn jezelf in het zweet te weken! Naast de bokszak wordt er ook in duo’s, op de handschoenen, gebokst. Tussendoor en als afsluiting wordt de core nog even extra aangepakt! 

Boks & Core Enschede

OUTDOOR TRAINING 

 

Ben jij klaar voor een knallende work out? De Outdoor Training is een buiten training die 60 minuten lang duurt. Hierbij maak je voornamelijk gebruik van eigen lichaamsgewicht en ter variatie losse materialen. De training wordt gegeven in het Wesselerbrinkpark en Rutbeek. Zowel conditie en kracht worden gecombineerd tijdens deze training. Daag jezelf uit! 

Lesrooster Life4Balance Small Group Training