Small Group Training

line

Wat houdt dit in?

Met deze training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband. Hierdoor zijn de individuele kosten lager dan bij 1 op 1 training. Of het nu gaat om figuurverbetering / afvallen, sterker worden, meer uitdaging in uw training, grenzen wilt verleggen of om uw houding te verbetering, deze les is een goede work-out om uw lichaam naar een hoger level te brengen. De Small group trainingen zijn verdeeld in conditie en kracht of een combinatie van deze twee. De groepen zijn niet groter dan max 10 personen

Trainen op een vaste tijd onder begeleiding van een Personal trainer biedt een goede stok achter de deur. Ook kunt u zelf met een groep vrienden/innen gebruik maken van deze manier van trainen. Dit mooie concept is ontwikkeld, zodat de overstap van 1 op 1 training naar groepstrainingen te maken valt.  Ook wanneer u de grip dreigt te verliezen of graag naar een hoger doel wilt trainingen, wanneer u alleen gebruik maakt van de small group trainingen, kunt u altijd extra ondersteuning aanvragen. Dat maakt het concept van Life4Balance uniek! Wilt u meer informatie over Small Group Training? Vul dan het contactformulier in.

UITLEG TRAININGEN

OUTDOOR TRAINING

Bent u klaar voor een knallende work out? De OutdoorTraining is een buiten training die 60 minuten lang duurt. Hierbij maakt u voornamelijk gebruik van uw eigen lichaamsgewicht en ter variatie losse materialen. De training wordt voornamelijk buiten gegeven op locatie Kuipersdijk 188 en Wesselerbrink Park. Zowel conditie en kracht worden gecombineerd tijdens deze training. Daag uzelf uit!

WOW
Trainen dient functioneel te zijn en in dienst te staan van het dagelijks functioneren. Voor iedereen is het dagelijks functioneren verschillend, toch is er een dwarsdoorsnee van dagelijks gebruikte beweegpatronen en basisvoorwaarden. Rompstijfheid, Staan en gaan, Squat, Deadlift, Duwen en Trekken. Het verbeteren van rompstijfheid en het oefenen/trainen van deze beweegpatronen geeft op ieder niveau een verhoging van kwaliteit van leven. WOW! staat voor Workout of the Week. Een wekelijks variërende training, wat goed werkt op de motivatie van de klanten. De WOW! is altijd ingedeeld volgens de eerder genoemde beweegpatronen en is zeer geschikt als prestatie verbeterende les.

FULL POWER

Deze training staat voor 45 minuten kracht training. De warming up zal u voorbereiden op wat komen gaat in het kracht gedeelte. Er wordt gewerkt met verschillende materialen en trainingsopzet om uzelf uit te dagen op dit vlak. De Full Power training is gericht op een Full Body Work Out. Dit betekent dat de grote spiergroepen aan bod komen. Het tempo zal in vergeleken met een Spilt power les hoger liggen.


SPLIT POWER

Ook deze training staat voor 45 minuten kracht. En zal de warming up, net zoals de Full Power training, u voorbereiden op wat komen gaat in het kracht gedeelte. Wel zit er verschil in een FULL POWER training en een SPILT POWER.  De Split Power training is gericht op of het onder of het boven lichaam. Dit betekent dat het tempo minder hoog ligt in de training en de herhaling sets anders wordt opgebouwd dan de FULL power.

SWEAT

Een training die u 45 minuten lang conditioneel in het SWEAT jaagt! Tijdens deze training wordt u voornamelijk conditioneel uitgedaagd op verschillende manieren. Denk hierbij aan springtouwen, (kick)boksen, loopvormen, autobanden, duurkracht. Kortom, een afwisselende les op het gebied van conditie.

INTRO

Life4Balance vind het belangrijk dat alle deelnemers die deelnemen aan een van onze lessen, eerst kennis heeft gemaakt met de basis oefeningen. In deze 30 minuten les leer je de basis techniek van de veel voorkomende bewegingen. Op een rustig tempo wordt de techniek uitgelegd en samen uitgeprobeerd. Deze lessen worden regelmatig in gepland. Hou de agenda in de gaten.