Recensies

line

Hallo allemaal, ik ben Richelle en sport nu 3 jaar met heel veel plezier bij Life4Balance.
Ik was opzoek naar een kleinschalige sportschool waarbij ik werd uitgedaagd, dit heb ik zeker gevonden bij Marloes. Omdat je traint in kleine groepen heb je meer persoonlijke begeleiding en kun je trainen op je eigen niveau, dat is iets wat mij erg aanspreekt. Als je afwezig bent, word je echt gemist en krijg je vaak van life4balance een klein berichtje waarom je er niet bent, dat geeft mij de zogenoemde “stok achter de deur”. Ook heb in 3 jaar nog nooit dezelfde les gehad, de variatie is erg groot en dat geld voor mij dat het leuk en uitdagend maakt. Plus daarbij elke week ergens anders spierpijn ;) Naast het sporten kun je er ook terecht voor je voeding , hier heb ik met succes gebruik van gemaakt. Omdat alles op 1 plek zit zijn de lijntjes kort en blijven de trainers je elke week opnieuw stimuleren en motiveren om jou persoonlijke doelen te behalen!

Richelle • 2018

Fijne sportschool met een goede & enthousiaste begeleiding.

Niek @ Facebook

Beste coach ooit!!!
Topteam.   

Gabi @ Facebook

Het extra stukje aandacht en professionele kennis & ervaring waardoor ik elke training weer met mezelf de uitdaging aan ga.
Gevarieerde trainingen, en kleine groepen.

@ Facebook

Lekker sporten & fit worden.
Goede begeleiding door Marloes. 

@ Facebook

Train hier nu al weer een paar jaar. 
Leuke doelen gesteld en behaald. 

Gewoon hartstikke top!!!

Nadine @ Facebook

Marloes is een super trainster! Neemt alle tijd voor je, echt top.

@ Facebook

Life4Balance is een inspirerende club mensen die elkaar stimuleren in verschillende disciplines wekelijks een persoonlijke sportprestatie neer zetten onder deskundige leiding.

Naast het sporten ontvang je op maat toegesneden adviezen op per persoonlijk niveau hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen als sporter en hoe je een gezondere lifestyle vorm kunt geven.

Door small groep trainingen komt ieders persoonlijk doel aan bod.

Ik zeg: kom uit je luie stoel en sluit je aan!!

Bert @ Facebook