Mijn laatste werk voor Life4Balance heb ik afgerond. De aandacht gaat nu in zijn geheel naar de MDS…
Twee dagen de tijd om de boel in te pakken. Ik kijk inmiddels uit naar het moment om maandag 8 april richting Schiphol te rijden, want dan begint het echt!!

Een jaar voorbij sinds de eerste blik voor dit avontuur… een jaar waarin veel is gebeurd, dit alleen al bracht de nodige avonturen met zich mee.
Zo heb ik de Kennedymars (42 km) gewandeld.
Ben ik een weekend naar Luxemburg geweest om de Mullerthal trail te lopen. Bijzonder hier was dat de start én de finish in het donker plaatsvonden.
Ook nog meerdere weekenden naar Duitsland geweest, om verschillende hoogtes te pakken.
Een week door Frankrijk, Zwitserland én Italië gelopen, ook wel bekend als de Tour du Mont Blanc.
Ik mocht nog 2 weken mee naar Curaçao, om daar in de warmte te trainen en mijn AP te testen.
Om daarna met een jetlag direct door te gaan voor de ultra nachtrun. Deze gelopen van Den Helder naar Castricum (52 km).
Uiteraard ook veel gerichte krachttraining in mijn eigen Life4Balance studio.
In de warmte kamer van Papendal getraind, om daar de inspanningstest Vo2max en rust echo te doen.

Ik moest nog aanvullende onderzoeken ondergaan in het UMC Amsterdam (zie ook mijn andere blog). Dat gaf behoorlijk wat onzekerheid of het MDS avontuur wel door mocht gaan voor mij.
Tussen de genoemde uitjes door, veel gelopen in mijn eigen woonplaats, waaronder rondjes Rutbeek. Vele bezoeken aan de sauna, om aan de warmte te wennen. In het donker met kaarslicht diverse soorten voeding uitgeprobeerd. De slaapspullen getest. Materialen uitgezocht, denk aan schoenen, sokken, kleding. Alles in de categorie lichtgewicht ;-)

Vanwege mijn diabetes had ik veel uit te proberen. Welke juiste instellingen? In combinatie met mijn voeding uitzoeken hoe ik erop reageerde. Het was een terugkerende cirkel van uitproberen naar evalueren om aan te passen waar nodig. Back-up plan maken, voorbereiden op wat zou kunnen gebeuren. Hier en daar afstemming met medical team en finetunen met mijn diabetesverpleegkundige Sylvia.

Deze laatste weken heeft het avontuur nog extra aandacht gekregen. Ik heb een fantastische crowdfunding opgezet. Om de MDS te realiseren in combinatie met het door ontwikkelen van de AP van Inreda, is namelijk geld nodig. Ik ben dankbaar voor eenieder die bij wil bijdragen!
Er is een mooi interview geplaatst in de Huis aan Huis Enschede.
Afgelopen week zijn er mensen van RTV Oost langs geweest. We zijn een paar uur bezig geweest in de Life4Balance studio. Een interview, spullen laten zien wat er mee gaat, een stuk hardlopen met bepakking die door een drone is opgenomen. Na het avontuur komt er bij beide een vervolg hoe het is geweest.

Bedankt mijn team! Dankzij jullie is de voorbereiding top geweest!

Sportvoedingwebshop Gert en Henk Jan
Sportmassage Frisfit Rebecca
Ademwinst Steven
XRun Harry en Ruud
Pedicure Anouk
Inreda Team
Diabeetverleegkundige MST Sylvia
Communicatie Sharon
Mylanda Conradie
Tokfood Michel
Marcel Gierman
Papendal sportcentrum
Life4Balance

Mijn team maatjes MDS! Wij gaan een avontuur beleven! Vooral met tent 39!

Mocht je me willen volgen er komt een link online te staan. Dan kun je me letterlijk volgen in de etappes.

Mocht je het leuk vinden om tijdens mijn MDS avontuur mij een bericht te sturen, whatsapp mij dan je mailadres dit weekend (t/m zondagavond 7 april tijd 20:00 uur). Zodat ik je mailadres door kan geven en jij mij kan ondersteunen onderweg.

Waar mogelijk komen er een aantal persoonlijke berichten op de socials.

Het avontuur gaat bijna beginnen… Ik verheug me erop om de deur thuis achter me dicht te trekken om de aankomende twee weken te leven vanuit mijn vertrouwde backpack!

Daar gaan we!