Lieve sporters,

Vanavond was er weer een persconferentie en dit zal ook jullie niet ontgaan zijn. De minister-president kwam helaas met het bericht dat de maatregelen in de strijd tegen corona opnieuw worden aangescherpt. Een onoverkomelijk besluit die helaas ook ons raakt. Wij zouden echter Life4Balance niet zijn als we ook dit keer niet bij de pakken neer gaan zitten …

In de maanden maart t/m juni hebben we, samen met jullie, al laten ziet wat er wél mogelijk is. FIT & VITAAL blijven kunnen wij samen op een alternatieve manier. Ditmaal naar verwachting hopelijk ‘slechts’ één maand. Oftewel: dat gaan we gewoon regelen samen!

Lockdown gym, de tweede golf

In de aankomende periode gaan we niet stil zitten en zorgen we weer voor een passend aanbod. We vragen jullie nog even geduld voor een concrete invulling. Maar morgen informeren we jullie over onder andere het volgende …

  • Live lessen online
  • Live Personal training aan huis (indoor of outdoor) of live
  • Live Personal coaching online
  • Live activiteiten & work-outs
  • Extra advies voor een zelfstandig trainingsschema @ home

We gaan dit alles weer online doen via Facebook. Hiervoor gaan we dus weer actief worden in onze besloten Facebook-groep ‘Life4Balance Online’: alleen voor onze leden.

Het lesrooster gaan wij z.s.m. aanpassen, zodat jij gewoon via de gebruikelijke wijze kan reserveren. Via de link in de betreffende les kun je live deelnemen.

Meer informatie volgt via onze communicatiekanalen en dus ook weer via onze Facebook-groep. Houd het dus in de gaten, doe mee én blijf fit & gezond!

Leuker kunnen wij het helaas ook niet maken … wel actiever!

Enthousiaste en sportieve groet,

Marloes Olde Agterhuis
namens Team Life4Balance