Met gespannen blik zaten wij vanavond voor de televisie. Welke maatregelen zouden er getroffen worden en hoe zou dit ons raken? De maatregelen zijn niet mals en vele branches hebben er onder te leiden. Gelukkig voor ons was ditmaal het nieuws gunstig: we blijven open!

 

Small Group Trainingen

De Small Group Trainingen mogen gewoon binnen plaatsvinden. Er mag nu met een groep van maximaal dertig personen binnen gesport worden. Bij ons blijven de groepen, ook gezien de beschikbare ruimte en het handhaven van de 1 ½ meter, bestaan uit maximaal acht personen.

 

Outdoor

Vanaf aankomende zaterdag gaat de nieuw reeks van tien trainingen ‘Outdoor Training’ weer van start. We mogen echter slechts met maximaal vier personen buiten trainen. Dit houdt niet in dat de ‘Outdoor’ niet doorgaat. We verplaatsen hem gewoon naar binnen! In de Life4Balance Studio doen we de krachtoefeningen en een deel van de groep kan buiten de conditieoefeningen doen. Door deze combi kunnen we de maatregel naleven en toch weer heerlijke training bieden op de zaterdagochtend.

 

Toch een kleine aanpassing

Vanaf donderdag sluiten we onze lounge om groepsvorming te voorkomen. Voor, tijdens en na de training is het dus niet langer mogelijk om nog even in de lounge te blijven hangen. We vragen je dan ook om stipt op het tijdstip waarop jouw training start te komen. Denk er bovendien aan om je op tijd aan- en af te melden voor de training, zodat wij weten wie we mogen verwelkomen.

 

Reminders

Alle regels die al langere tijd gelden, bij Life4Balance en in het gehele land, blijven uiteraard van kracht.
Houd 1 ½ meter afstand • Hoest en nies in je elleboog • Blijf thuis bij klachten

 

Flexibel

Kun je niet trainen omdat je in quarantaine zit? Slechts lichte klachten en wel fit genoeg om te sporten? Of vind je het gewoon prettiger om nu niet samen te sporten? Dan denken we graag met je mee en bieden we volop mogelijkheden om toch in beweging te blijven! We weten immers nu ook heel goed hoe belangrijk is voor je weerstand in deze tijden.

 

We kunnen Personal Training weer online verzorgen via Zoom. Onze portaal en app kun je actief inzetten voor een trainingsschema op maat of de training van de groepsles. Binnenkort volgt hier nog meer informatie over. Interesse om online aan de slag te gaan? Laat het ons weten!

 

Samen

We zorgen er samen voor om aan onze gezondheid te blijven werken! Samen sterk! Vooral nu: blijf in beweging, blijf fit en zorg voor een gezonde leefstijl. Blijf gezond en we zien je graag snel weer @ Life4Balance!

 

Heb je ergens vragen over? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.
We denken graag met je mee en we denken in oplossingen. Er is veel mogelijk, zelfs in deze tijden …

 

Team Life4Balance

Marc Keur & Marloes Olde Achterhuis Life4Balance