Het is opnieuw snel schakelen en alle mogelijkheden weer onderzoeken. Zoals jullie vanuit het hele land horen zijn er nog behoorlijk wat grijze gebieden rondom de geldende maatregelen tijdens deze tweede lockdown. Vandaag hebben we alles nauwlettend gevolgd en uiteindelijk onze weg gekozen om op een passende wijze een sportief aanbod voor jullie te realiseren. Daarin zijn we geslaagd en je leest alles in dit bericht!

SMALL GROUP TRAININGEN
De groepstrainingen vinden vanaf vrijdagochtend 18 december online plaats. Het online lesroosters hebben wij aangepast en jij kunt dus op de gebruikelijke wijze reserveren. Na aanmelding, zoals jij dit doet altijd doet, ontvang je een link naar Zoom. Hiervoor heb je geen wachtwoord nodig.

Let op: aanmelden is dus noodzakelijk, zodat wij weten wie er aanwezig zijn. De Zoom link zal dus niet via de Facebookgroep ‘Life4Balance Online’ gedeeld worden. De link naar de Zoom-sessie verschijnt direct in het aanmeldingsscherm en kun je later via de app weer terugvinden in jouw geboekte les. In de bevestiging die jij per e-mail ontvangt van jouw reservering is de link niet terug te vinden. 

Hieronder vind je het lesrooster t/m 19 januari. Belangrijk om nog wel te vermelden: de eerder aangekondigde periode dat wij gesloten zouden zijn, vanaf kerstmiddag tot en met 3 januari blijft ongewijzigd. Er zijn in die periode geen live lessen online. Uiteraard gaan wij wel het nodige met jullie delen, zodat je ook in deze periode lekker in beweging kunt blijven.

Online les rooster Small Group Training vanaf 18 december t/m 19 januari

Maandag 18:30 uur         WOW
Dinsdag 18:30 uur           WOD
Woensdag 18:30 uur        FULLPOWER
Vrijdag 10:00 uur             FULLBODY

Training @ Home
Jullie ontvingen gisteren van ons vijf workouts die jij thuis, in je eigen tijd kan doen. Doe bijvoorbeeld elke week één van deze trainingen de komende periode. Mocht je vragen hebben over deze extra workouts? Of behoefte aan een persoonlijke workout thuis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Via ons portaal zetten wij elke week twee workouts online die jij zelfstandig kunt afspelen via mobiel op computer. Hierin zie jij direct hoe je de oefening moet uitvoeren. Wanneer er een nieuwe workout online staat delen we dit met jou via de Life4Balance Online Facebookgroep. De workout vind je terug in je L4B app. Klik op ‘Zoek workouts’ en tik dan de naam in die wij voor jullie hebben klaargezet.

PERSONAL TRAINING & DUO TRAINING
De personal trainingen (Personal of DUO) kunnen in de komende periode op verschillende locaties plaatsvinden. Marloes of Marc komt bij jou thuis of de training vindt plaats op onze vaste locatie naast het pand. Ook is het mogelijk om op een locatie in de buurt af te spreken, zoals in het park. Uiteraard is het ook mogelijk om PT online aangeboden te krijgen via telefoon of Zoom.

ACTIVITEITEN
We hadden onze jaarlijkse Kerst Workout waar we naar uitkeken. Helaas hebben we tot onze spijt moeten besluiten om deze ook te cancelen. Een onlineversie heeft niet onze voorkeur. We kiezen er dan ook voor om op een later moment, wanneer dit weer op een verantwoorde wijze kan, alsnog een speciale en gezellige work-out te organiseren.

We hopen jullie op deze wijze voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat we de deuren weer moeten sluiten. En tegelijkertijd weten we dat online ook veel mogelijkheden bieden en we kijken er dan ook naar uit om je via Zoom te gaan ontmoeten de komende weken! Belangrijkste in deze tijden is immers onder andere: contact houden met elkaar, tijd voor ontspanning nemen én fit blijven. Dus meld je aan en zorg dat jij er bij bent de komende online lessen!

Tot slot: houd ‘Life4Balance Online’, onze besloten Facebook groep de komende tijd weer nauwlettend in de gaten voor nieuws en updates. Ook communiceren wij de nodige informatie via ons portaal: via de website hier te bereiken of via app.

 

Enthousiaste & sportieve groet,

Marloes Olde Agtershuis
namens Team Life4Balance