De maand september staat voor de deur. Deze maand willen we een nieuw lesrooster presenteren met nieuwe groepslessen. Een extra aanbod én misschien ook een nieuw aanbod.

We willen onze leden, en ook potentiele nieuwe leden, hierin een stem geven. Welke tijden en dagen zou jij een (nieuwe) les op het rooster willen zien? Hieronder vind je een overzicht van het huidige lesrooster (links) en de opties voor de nieuwe lessen (rechts). Onderaan vind je ook de nieuwe lessen die wij zouden kunnen en willen aanbieden bij voldoende animo.

 

Jouw stem telt!

Wat heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@life4balance.com o.v.v. Lesrooster. Geef hierin jouw wensen door o.b.v. ons voorstel. Heb jij wensen die niet op onderstaand overzicht staan? Voel je vrij om ook dit aan ons door te geven. Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.

Ook op Facebook volgende de komende dagen de (nieuwe) mogelijkheden voorbij en ook op die manier kun jij je stem laten horen.

Laat jouw stem horen voor donderdag 27 augustus. Uiterlijk zaterdag 29 augustus presenteren we vervolgens via onze kanalen het nieuwe lesrooster die vanaf 1 september van start gaat.

Nieuw lesrooster Life4Balance September 2020