De coronamaatregelen blijven ons helaas parten spelen. We zouden heel graag weer onze groepstrainingen binnen willen geven, maar helaas. Gelukkig zien we vele van jullie bij de alternatieve groepstrainingen op het industrieterrein en wordt er door jullie hard gewerkt om fit en gezond te blijven.

Zoals gebruikelijk willen we ook dit jaar weer iets met Pasen doen. Dit jaar doen we dat iets anders en jagen we jullie een keer niet in het zweet met een work-out. Jullie mogen lekker in de auto blijven zitten tijdens onze speciale ‘Pasen Drive-Through’.

Op zaterdag 27 maart, tussen 16:00 en 17:00 uur, staan wij met jouw speciale Life4Balance T-shirt klaar op het industrieterrein. Je rijdt bij ons langs en ontvangt het T-shirt en een kleinigheidje. We kijken er naar uit om jullie op deze manier allemaal weer eens te zien en kort te spreken.

Noteer de datum en tijd dus in jouw agenda en kom langsrijden in onze Drive-Through op het Industrieterrein achter de Life4Balance Studio.

Tot die tijd hopen we jullie natuurlijk te (blijven) zien bij de alternatieve groepstrainingen en Personal Trainingen die gewoon doorgaan.

Blijf fit, blijf gezond!

Enthousiaste & sportieve groet,

Marloes & Marc
Team Life4Balance