Sport jij met veel plezier bij Life4Balance? Merk jij dat je fitter en sterker wordt? Mooi! Dat gun je jouw vrienden en kennissen toch ook? Daarom een speciale actie voor jou als lid van Life4Balance.

 

Introduce

In de hele maand september bieden we jou de kans om een introduce mee te nemen naar een groepsles. Ook is het mogelijk om jouw Personal Training een keer samen met een vriend of kennis te doen.

 

What’s in it for me?

Neem jij iemand mee dan ontvang je voor de maand oktober een gratis extra credit voor een groepsles. Wordt jouw introduce ook daadwerkelijk lid? Dan ontvang jij in de maand november nog eens een extra credit!*

 

Aanmelden

Wil jij iemand meenemen naar jouw PT of naar een groepsles? Stuur dan een e-mail naar info@life4balance.com o.v.v. Introduce. Vermeld hierin de naam van de introduce die jij meeneemt en bij welke training. Je ontvangt van ons vervolgens een bevestiging dat er ruimte is gereserveerd voor jouw introduce.

 

* Je mag een onbeperkt aantal introducés meenemen. De actie voor een gratis credit in oktober en november is slechts eenmaal geldig.