Allereerst voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat we er samen een geweldig, gezond en sportief 2021 van mogen maken.

Enige tijd geleden kondigden we aan dat we de groepslessen weer online gaan aanbieden. Tegelijkertijd denken we graag in (nog betere) oplossingen. We willen graag samen kunnen sporten, zodat we jullie optimaal kunnen begeleiden en motiveren. Gelukkig konden we de Personal Trainingen al door laten gaan door buiten te sporten. Nu hebben we ook de oplossing gevonden voor de Small Group Trainingen!

Zoals jullie weten is onze Life4Balance Studio nog steeds gesloten en zal dit ook blijven tot in ieder geval 20 januari. In de tussentijd hebben we wel een mooie nieuwe buitenlocatie gevonden, met dank aan Hein. We kunnen vanaf maandag 4 januari sporten op het terrein van het Stedelijk Lyceum, locatie college Zuid (Tiemeister 20). Het afgesloten buitenterrein mogen wij in ieder geval t/m 19 januari gebruiken. Tot die tijd gaan we hier dan ook dankbaar gebruik van maken en komen de online sessies te vervallen.

Uiteraard houden we ons aan alle geldende maatregelen, zowel bij de Personal Trainingen als Small Group Trainingen. Om dit te kunnen doen even enkele belangrijke zaken op een rij …

  • Je schrijft je nog steeds in voor het uur dat jij wilt komen via de app
  • Het rooster is tot en met 19 januari nog in aangepaste vorm
  • Op locatie leggen we de trainingen voor je klaar en geven geen gezamenlijke uitleg
  • Je werkt in tweetallen met 1,5 meter afstand tussen elkaar.
  • Tijdens de training blijf je in tweetallen op dezelfde plek, met dezelfde persoon
  • Andere tweetallen staan minstens op drie meter afstand, zodat er geen sprake is van groepsvorming
  • Iedere training bestaat uit oefeningen die individueel gedaan kunnen worden
  • Bij aankomst op locatie ga je direct naar een werkstation en na de training direct weer huiswaarts
  • Na afloop van de oefening en/of training maak je jouw gebruikte materialen schoon en ruim je ze op
  • Daarnaast gelden alle overige regels en maatregelen in strijd tegen het coronavirus ook nog steeds.

We kijken er naar uit om jullie weer fysiek te ontmoeten en zo samen te blijven werken aan een gezonde leefstijl! Hopelijk zien we jullie de komende dagen op het Stedelijk Lyceum (adres; Tiemeister 20 in Enschede).

Heb je vragen over het rooster van de aankomende periode? Zijn de regels en/of maatregelen niet duidelijk voor je? Twijfel bij vragen niet en neem contact met ons op! En goed om te weten … als de groep vol is, proberen we een uur extra er achteraan te plannen.

Enthousiaste & sportieve groet,

Marloes Olde Agtershuis
namens Team Life4Balance