Gisteren beloofden we jullie dat er meer nieuws zou komen. Bij deze. Alhoewel we jullie nog niet alle informatie kunnen geven. Op dit moment wachten we namelijk nog op enkele ophelderingen rondom de gisteren aangekondigde maatregelen. Onze brancheorganisatie, NL Actief, informeert ons morgen over welke opties we hebben rondom het aanbieden van sport op locatie.

Wat we nu in ieder geval wel kunnen delen …

De aanmeldingen voor onze groepslessen gaan door op de normale manier, via het rooster. Zo kunnen wij namelijk zien we er met ons mee sporten. Aankomende vrijdagochtend wordt de eerste groepsles weer aangeboden. Naar verwachting online. Hierover morgen dus meer info …

De aankomende vijf weken, in ieder geval tot 19 januari, bieden we een aangepast rooster. Zo bieden we jou nog volop mogelijkheden om samen met ons in beweging te komen, lekker te sporten en fit te blijven.

Daarnaast bieden we jou ook twee workouts per week aan in onze Life4Balance app. Deze kun je zelf afspelen wanneer het jou uitkomt en wanneer jij zin hebt om even lekker te knallen!

Volg je Personal Training bij ons? Dan nemen we deze week persoonlijk contact met je op om jou te informeren over de wijze waarop we onze trainingen gaan voortzetten. Richtlijn hierbij is voor nu in ieder geval dat het buiten is en met maximaal twee personen.

Om jullie alvast op weg te helpen, en te voorkomen dat je stil komt te staan, hebben we vijf trainingen voor jullie uitgewerkt. Zo kun je de komende periode één van deze basisworkouts thuis oppakken. Heb je vragen over deze workouts? Twijfel niet om contact op te nemen! We geven je graag instructies. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de workouts … Kun je wel wat advies gebruiken om fit en gezond te blijven in deze tijden? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht voor tips en adviezen.

Tot morgen … want dan komen we weer met meer nieuws!

Blijf gezond, blijf in beweging!

Sportieve groet,
Marloes Olde Agterhuis
namens Team Life4Balance