Vier jaar Life4Balance Studio @ Kuipersdijk, Enschede 

Vandaag is een bijzondere dag voor mij: donderdag 1 oktober. Vanochtend bij het opstaan besefte ik me dat ik alweer vier jaar in het pand aan de Kuipersdijk zit met ‘mijn’ Life4Balance Studio. 

Speciale momenten vieren

Het advies heb ik eens gehad om belangrijke dagen te vieren. Vorig jaar nog stond ik enigszins verloren in de zaak rond te kijken, ondanks dat ik een goed jaar had gedraaid als ondernemer, als personal trainer. Dit jaar was het anders. De hele week was ik er in mijn hoofd al mee bezig dat ik vandaag vier jaar in het pand zit, volgend jaar alweer 5.  In plaats van terugkijken zie ik vooral nieuwe mogelijkheden voor de toekomst … allerlei ideeën en wensen vliegen door mijn hoofd. Ook wetende dat volgende maand er een nog meer bijzondere datum volgt … een datum waarop ik het 10-jarig jubileum mag vieren van Life4Balance … 10 JAAR!

Terwijl we in deze rare tijden leven, waarin het coronavirus de boventoon voert, besef ik me maar al te goed dat het o zo belangrijk is om ook even stil te staan. Toch terugkijken en realiseren wat je gepresteerd hebt, waar je van hebt genoten en de momenten die je hebben geraakt, waar je van hebt geleerd. Alleen en samen.

 

Een fit lijf

Op de keuzes die we in het leven maken hebben we invloed. Dat bewustzijn was een pittige voor mijzelf. Het geeft maar weer eens aan hoe ons brein en fysiek ondersteunend zijn aan alle keuzes die we maken. Hoe krachtig en ondernemend je kunt zijn als je je fit voelt … Dat is gaaf en levert veel moois op. Nog steeds sta ik namelijk achter de keus die ik tien jaar geleden maakte. Nog steeds vol achter mijn missie, persoonlijk en voor al mijn ‘klanten’: een sterk hoofd, gezonde voeding, krachttraining, rust in het belang voor dat fitte lijf! Alleen dan kun je doen wat jij wilt en dit is hetgeen wat meerwaarde geeft in de paden die je bewandelt. Jouw lijf is jouw tempel. Het lijf accepteren en er steeds weer bewust van zijn dat jij invloed kan hebben op dit lijf en hoe het jou ondersteunt.

 

Een nieuwe mijlpaal

Ondertussen lachend om mijn eigen ondernemerschap … daar wil ik jullie alvast eens in meenemen. Kijkend op social media kwam ik bij een kunstenares terecht. Deze vrouw, eveneens echte onderneemster, heeft passie voor kunst, kracht en de vrouw … Het inspireerde mij voor een nieuw doel. Ik prikte een datum voor dit doel, want dan wordt het echt. Geen weg meer terug! Op vrijdag 11 december is het moment. Een nieuwe mijlpaal. Een dag waarop ik me door deze kunstenares onder handen laten nemen met haar passie: bodypainting. Met mijn lijf, mijn tempel, zal ik verdwijnen in de kunst. Opgaand in een schilderij is het kracht en vrouwelijkheid wat je gaat zien …

 

Op reis

Waarom ik dit deel? Ik wil jullie namelijk meenemen in deze reis. Een reis die jullie hopelijk inspireert om ook doelen te stellen en jouw lichaam als tempel te gaan zien. Op jouw manier, in jouw tijd en waar nodig met ondersteuning. Het zal opnieuw een bijzondere reis worden. Ik kijk er naar uit en tel ik de dagen af.

 

Vandaag de glimlach … 4 jaar aan de Kuipersdijk

Volgende maand de glimlach en het feestje … 10 jaar ondernemer

Een maand later de samensmelting tussen kunst, kracht en vrouwelijkheid … bodypainting!

Op weg naar meer … op naar de toekomst en vele mooie momenten, herinneringen en successen om te vieren!