We dagen onze leden uit!
Zet de komende 15 dagen 100.000 stappen!

Doe jij ook mee en ga je de uitdaging aan? Zorg dat je de VirtuaApp geïnstalleerd hebt en dat deze is aangesloten met jouw persoonlijke stappenteller. Dit kan bijvoorbeeld middels Google Fit of Apple Health.

Deze uitdaging is terug te vinden in de VirtuaApp onder de naam ‘L4B 100.000 stappen’. Hier wordt ook de ranking zichtbaar. Zo kun jij zien hoe jij het doet in vergelijking met de andere sporters van L4B. Tot en met 18 februari heb jij de kans om de 100.000 stappen te zetten.

Aanmelden voor deze uitdaging is overigens niet nodig … we hebben alle deelnemers al toegevoegd. De strijd is dus begonnen! Kijk snel in jouw app, ga de deur uit en op naar jouw 100.000 stappen!

Ook leuk: heb jij je wandeling gemaakt, plaats dan een foto die jij onderweg hebt gemaakt. Tag Life4Balance op Instagram en/of Facebook en gebruik #DailyMile.

DailyMile

Heb jij vragen over het gebruik van de VirtuaApp? Bijvoorbeeld over het koppelen met jouw gezondheidsapp om de stappen te tellen of om de uitdaging te bekijken? Neem dan contact op met ons via info@life4balance.com of stuur Marloes een app.