Yes! We gaan weer meer lessen aanbieden vanaf aankomende week.
Hieronder vind jij het nieuwe rooster die vanaf 1 september a.s. ingaat.

 

Aanmelden

Vanaf zondag 30 augustus is het mogelijk om je aan te melden voor de lessen in het nieuwe lesrooster. Benieuwd wat we allemaal doen tijdens de Small Group Trainingen? Neem dan hier een kijkje.

Graag willen we jullie er nog op wijzen dat jij je tijdig afmeldt voor de training. Kun je niet? Maak dan op tijd plaats voor iemand anders door je weer uit te schrijven. Doe dit zes uur voor de start van de training. Doe je dit niet? Dan verlies je hiermee jouw credit.

 

Nieuw aanbod

We kregen via Facebook en per e-mail veel positieve reacties op een mogelijk nieuw aanbod. De Yoga was met name populair en we gaan hiermee dus aan de slag. In de maand september volgt hiervoor meer nieuws. Voor de kinderen en de senioren volgt in de maand september een (gratis) introductietraining en vanuit daar kijken we of dit ook een structureel nieuw aanbod gaat worden.

 

Outdoor

Op het rooster zijn ook de outdoor trainingen opgenomen. De outdoor is een extra aanbod waaraan jij mee kunt doen. Niet met jouw credits, maar voor een betaling per 10 lessen á € 105,-. Dit houdt in dat ook niet-leden deel kunnen nemen. Vanaf 17 oktober start er weer een Outdoor Training met tien lessen op de zaterdag. Interesse? Meld je aan via info@life4balance.com.

 

September: bring a friend!

In de maand september hebben we voor onze leden een speciale actie! Een actie waarmee jij de kans krijgt om een vriend, familielid of collega mee te nemen en kennis te laten maken met onze trainingen. Hiermee maak jij kans op twee extra credits in het najaar.
Check hier meer info over deze actie >>>